2021-06-01 07:48:43• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Sok múlik ma azon, hogy mennyire tudsz túllépni a múltbeli sérelmeiden

Napi horoszkóp június 1-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint most van itt az ideje a bölcs kompromisszumoknak, döntő lépéseknek. Ha meg szeretnéd valósítani, amiről eddig álmodoztál,, akkor nem várhatsz többé ködös ígéretekre, és te sem ígérgethetsz így. Ideje lépni, hivatalossá tenni valamit.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A kompromisszumkészséged a mai napon nemcsak a társaddal, de esetleg az üzleti partnereiddel szemben is érvényesülhet. A javadra szolgál, ha lemondasz valamiről, ami neked nem igazán fontos. Sokkal többet nyerhetsz vele.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A harmonikus párkapcsolat érdekében fel kellene hagynod azzal az uralkodói szokásoddal, hogy te állandóan jobban tudod. Ma gyakorold azt az uralkodói kegyet, hogy kivételesen nem neked van igazad. Imádni fognak ezért!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem kellene feladnod minden elvedet csak azért, hogy a béke látszatát fenntartsd. A családi összezördülés még nem baj, ha az az egyetlen módja a közös jó megtalálásának. Csak a célt ne téveszd soha szem elől! Akkor békét is köthetsz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sok múlik ma azon, hogy mennyire tudsz túllépni a múltbeli sérelmeiden. Azt is vedd figyelembe, hogy nem minden bántás személy szerint ellened szól. Emelkedj felül az egódon! Lásd egészben, magasabb szempontból a dolgokat!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A harmonikus párkapcsolat érdekében fel kellene hagynod azzal az uralkodói szokásoddal, hogy te állandóan jobban tudod. Ma gyakorold azt az uralkodói kegyet, hogy kivételesen nem neked van igazad. Imádni fognak ezért!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Véletlenül a tudomásodra jutnak bizonyos információk, de eszedbe ne jusson továbbadni őket! Különösen, ha csak fél füllel, az utcán hallottad, vagy akár kifejezetten neked is pletykálták, nagyon nagy a torzítás veszélye. Ne te legyél a tévedés forrása!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Jó napra számíthatsz, amiben nagy része van annak is, hogy nem engeded, hogy bárki beleszóljon a tetteidbe. Ezért van az, hogy amit ma elhatározol, azt sikeresen végre is tudod hajtani. A konokság ma gyümölcsöző.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha azt teszed, amihez a leginkább kedved volna, nem biztos, hogy megnyered vele a párod tetszését. Néha azonban vállalnod kell az efféle konfrontációt, ha önmagad akarsz maradni. A kompromisszumos megoldás az lehet, ha őt is ráveszed.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Habár nemigen mutatod ki, nagyon érzelmes, érzékeny ember vagy. A mai napon is szerezhetsz lelki sérüléseket valaki rossz szavai miatt. Pedig lehet, hogy az illető csak tréfálkozott veled. Ne hagyd annyiban, inkább kérdezz rá!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Valamilyen kellemetlen eseményen kell ma túlesned, amit nem halogathatsz már tovább. Talán csak egy fogászati beavatkozáson. Talán egy kisebb magyarázkodáson. Mindenképpen meg fogsz könnyebbülni a végén.


Halak: II. 19. - III. 20.

Te általában is több magányt, a világtól való félrevonulást igényelsz gazdag lelkivilágod miatt. A mai napon legszívesebben ki sem tennéd a lábad az otthonából. Ha teheti, legyen így! Ha nem, akkor legalább egy magányos órát teremts ma magadnak. Szükséged van erre az egyedüllétre, hogy rálelhess lelked kincseire.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: